39 jongeren geselecteerd voor TeamNL huis tijdens Olympische Spelen in Parijs!

Afgelopen februari begon een intensieve periode waarin jongeren uit Arnhem-Oost werden voorbereid op de belangrijke pitch. Na verschillende workshops en trainingen was het moment van de waarheid aangebroken om de jury te overtuigen waarom zij een plek verdienen in het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen in Parijs. En met succes, want alle jongeren werden geselecteerd om deel uit te maken van dit bijzondere avontuur.

Een smakelijk begin

De pitchavond begon goed met een gezonde maaltijd die enkele jongeren samen met de chef-kok van Papendal hadden bereid. Tijdens het diner, waar ook de jury, de Burgemeester van Arnhem, de voorzitter van NOC*NSF en meerdere TeamNL-leden aanwezig waren, ontstond een informele sfeer waar verhalen en toekomstdromen werden gedeeld. De aanwezigheid van burgemeester Ahmed Marcouch zorgde voor extra motivatie en aanmoediging. Zijn inspirerende woorden benadrukten het belang van authenticiteit en persoonlijkheid in de pitches, wat het verschil kan maken.

 

Vlammen maar!

Onder het toeziend oog van de jury, lieten de jongeren zien wat ze in huis hadden. Met een vurige pitch toonden ze hun sociale- en presentatievaardigheden die ze in verschillende workshops hadden opgestoken. De jury bestond uit Jochem Schellens, directeur van Papendal, directeur Samir Makhoukhi van AM-Supportteam, interim manager en kwartiermaker Monaïm Benrida van NPAO, en de inspirerende voormalig olympisch bokser Nouchka Fontijn.

Na het pitchmoment mochten alle jongeren aangeven welke categorie binnen het TeamNL Huis hun voorkeur had, variërend van horeca tot techniek. Vervolgens vonden de fotosessie en het pas- en meetmoment plaats om de perfecte TeamNL-outfit samen te stellen. De opvallende oranje TeamNL-vesten waren niet te missen en gaven al een voorproefje van de levendige sfeer die hen in Parijs te wachten staat.

 

Unaniem jurybesluit

Het resultaat was duidelijk: de jury was diep onder de indruk en unaniem in hun beslissing. 39 deelnemers werden gefeliciteerd met hun deelname aan de crew van het TeamNL Huis! Deze kans biedt niet alleen een unieke ervaring tijdens het grootste sportevenement ter wereld, maar opent ook deuren naar toekomstige studie- en carrièremogelijkheden. Voor de jongeren uit Arnhem-Oost betekent dit meer dan alleen een reis naar Parijs; het is een kans om te groeien, te leren en hun horizon te verbreden. Ze zijn vastbesloten om deze prachtige kans met beide handen aan te grijpen en hun toekomst tegemoet te gaan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief